پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

خبر خوش برای مستمری بگیران بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی:برای اولین بار تعداد معلولانی که در خانواده‌ها نگهداری می‌شوند و حق پرستاری دریافت می‌کنند از آنهایی که در مراکز شبانه‌روزی نگهداری می‌شوند پیشی گرفتند که برای هر فرد مبلغ ۶۱۰ هزار تومان ماهانه به خانواده داده می‌شود که شامل ۲۷ هزار معلول ضایعه نخاعی و مابقی معلولان شدید و خیلی شدید وابسته به بستر هستند که از پایان تیرماه به رقم یک میلیون تومان افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 02
کد خبر: ۹۳۹۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر «وحید قبادی دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور در آئین افتتاح مجموعه رفاهی و درمانی سرای احسان با بیان اینکه یارانه ۶۴۰ هزار تومانی برای خیریه‌هایی که مددجویان بی‌سرپرست و بدسرپرست ما را نگهداری می‌کنند به عنوان یارانه دولتی برای هر نفر در ماه پرداخت شده است، گفت: با امکانات چند سال گذشته این اعتبار به صورت دستی از ستاد کشور به استان‌ها و سپس شهرستان و بعد به خیریه‌ها داده می‌شد اما در این ۲.۵ سال تحت سامانه یکپارچه مدیریتی مبلغ یارانه هر ماه بدون تاخیر به روی حساب بانکی خیریه‌های تحت نظارت بهزیستی پرداخت می‌شود اما این مبلغ کفاف نگهداری این افراد را نمی‌داد لذا این مبلغ به یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان افزایش یافت.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش یارانه یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا پایان ماه خبر داد و افزود: امروز حدود یکهزار مرکز نگهداری شبانه‌روزی سالمندان، بیماران روانی مرمن و معلولین را در سراسر کشور داریم که بیش از ۵۱ هزار نفر مددجو در آنها نگهداری می‌شوند.

وی با بیان اینکه هدف ما نگهداری مددجویان به جای مراکز در درون خانواده‌هاست، تصریح کرد: امروز داشتن مجموعه‌های شکیل و گسترده برای نگهداری شبانه‌روزی معلولان و افراد سالمند و ... یک فضیلت نیست بلکه باید شرایطی فراهم شود تا در درون خانواده نگهداری شوند و در جامعه فعالیت داشته باشند. اگر تعداد مددجویان نگهداری شده در مراکز شبانه‌روزی امروز ۵۱ هزار نفر است و خیریه‌ها از آنها نگهداری می‌کنند امروز تعداد مددجویان تحت پوشش بهزیستی که در خانواده نگهداری می‌شوند و مورد حمایت دولت قرار می‌کیرند به ۵۵ هزار نفر رسیده است به عبارتی برای اولین بار تعداد معلولانی که در خانواده‌ها نگهداری می‌شوند و حق پرستاری دریافت می‌کنند از آنهایی که در مراکز شبانه‌روزی نگهداری می‌شوند پیشی گرفتند که برای هر فرد مبلغ ۶۱۰ هزار تومان ماهانه به خانواده داده می‌شود که شامل ۲۷ هزار معلول ضایعه نخاعی و مابقی معلولان شدید و خیلی شدید وابسته به بستر هستند که از پایان تیرماه به رقم یک میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

دکتر قبادی‌دانا با بیان اینکه کرونا برای ما مسئله مهمی بود، اذعان کرد: افتخار می‌کنیم تمام مددجویان در مراکز شبانه‌روزی واکسن را دریافت کردند که به بالای ۸۰ درصد رسیده است و حدود ۲۰ هزار نفر از این افراد دور دوم واکسن را دریافت کردند این در حالی است که پیش از تزریق واکسن هم ایزالیسیون به موقع مددجویان باعث شد کمترین تلفات را داشته باشیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور بر ارائه تسهیلات ویژه به مجموعه‌های خیریه تاکید کرد و گفت: قدم اول شفاف‌سازی خیریه‌هاست؛ شفاف‌سازی باعث جلب اعتماد عمومی می‌شود. چندی پیش سامانه‌ای تحت عنوان «سنترز» آغاز به کار کرده است و مراکز متعددی ثبت شده‌اند و حداکثر تا یک ماه آتی امکان ثبت الکترونیکی برای راه‌اندازی مرکز در آن فراهم می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۲۷ خدمات بهزیستی(مثبت زندگی) در کشور راه‌اندازی شد و ۱۳ هزار مددکار آخرین خدمات سطح یک را به جامعه ارائه می‌دهند، یادآور شد: بهزیستی سازمانی برای بهتر زیستن همه مردم است و هر یک از مراکز مثبت زندگی متولی ۴۵۰ خانواری است که در محدوده مرکز زندگی می‌کنند و مددکاران بومی کار آنها را انجام خواهند داد./بانک اول

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۲
0
0
سلام ببخشیدمن پسرم شش سالش هست ومعلول شدیدنخایی هست وخودم ازپسرم نگهداری میکنم وهنوزحق پرستاری نمیگیرم
تحلیل های برگزیده